Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykologi bakom året

När börjar den "faktiska" hösten?

Man kan fråga dessa frågor året om, men med olika årstider i fokus.
Men då, att man inte gnäller på varje årstid, utan tar reda på vad som gäller för den årstiden. När börjar den "faktiska" sommaren/Våren /Hösten/ Vintern?
Har man fakta i bagaget, för varje år, och det blir till endera år, så ser man kanske inte på den senarelagda sommaren, som ett misslyckande.
En naturlag, som misslyckats.
Eller; vad som finns ovan där!
Vad som styr?
Man behöver inte ens spekulera om

Vad som styr....
Utan nu, är det så här och så här.
En dag, kommer den "faktiska" årstiden göra entre`.
Och när den dagen kommer,

Kan man säga IDAG!




Bunden vers av Mim
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-03 12:30



Bookmark and Share


  objekt3
22/9 14:21 (2016)
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim