Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom undan med blotta förskräckelsen









Hon var som en spindel
väntade ständigt på nya offer

njöt av vibrationerna
av sprattlande byten

även jag fastnade i nätet
kämpade för att komma loss

de klibbiga trådarna
blev fler och fler

precis när jag tänkte ge upp
brast nätet och jag blev fri






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-10-03 12:33



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
I ett spindelnät kan vem som helst fastna och bli invävd. Tur att du lyckades göra dig fri.
2016-10-04

  walborg
Urbra bild av fenomenet!
2016-10-04

  Jan Widströmer VIP
Spindelmänniskor finns, precis som du beskriver, energislukande.
2016-10-04

  ULJO
Trägen vinner min vän

2016-10-04

  Karina"Kia"
Livet snärjs in i något som man upptäcker försent..men detta löste sig självmant ändå!

Fri och slösa inte tiden på spindelnät som kommer nära och vill livnära sig på en!
2016-10-04

  överlevaren VIP
Ord som snärjer...bra liknelse!
2016-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Friheten är en skön känsla...
2016-10-03

  Mirreh VIP
Dina sista rader ger mig hopp. TACK! :)
2016-10-03

    ej medlem längre
Ja det är inte lätt att se nätet alla gånger och det är ju inte meningen heller!
2016-10-03

    ADI Nehlin
Usch, känner igen den typen. Bra att du blev fri. Väl skaldat!
2016-10-03

  Blått Norrsken VIP
Otäcka spindlar får man klippa bort innan de ens närmar sig. Bra skrivet och uppmanande att se upp för de som livnär sig på andras svaghet .
2016-10-03

    ej medlem längre
träffat såna bondfångare jag med. förödande både för plånboken och för psyket.
2016-10-03

  Maria Sundelin VIP
Sådana upplevelser är inte roliga.
Kramar
2016-10-03

  Niliboy
Andras väl å dystra erfarenheter kommer dragande i etern, men man värjer sig!
2016-10-03

  Eva Helene VIP
Hu då, det var då för väl att du blev fri! Den läskiga känslan av att vara infångad beskriver du så bra.
2016-10-03

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Verkar vara en telefonförsäljare.Känner igen
situationen. Ha de bra i solen. TBG.
2016-10-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Vilken kraft du äger. Spindeltråden påstås vara det starkaste tråd som någonsin har funnits.
Kram!
ML

2016-10-03

  Öknens Ros VIP
spindlar är otäcka kryp.
2016-10-03

    ej medlem längre
Så talande ord om energitjuvar och falska vänner.
2016-10-03

  Marianne Räf
Slående å träffsäkert på hur det kan vara! De flesta har nog råkat på
"Spindeln" ! Du hade tur som kom
undan!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP