Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar


Vaken


Vidöppna ögon
Vill se allt du tänker
röra dina känslor
känna dina spår.

Vår morgon
stundtals trött
men alltid en lisa
uppspärrad känsla, att gry

Den sömn som är vaken
skänks en vila i ro
vi slingrar och tätnar
ett ETT som är ett.

En dag full av längtan
skynda skynda till kväll
åtrå-svärtade ögon blänker
dimsyn...välkommen igen





Fri vers av chrissie
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-03 15:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och fin dikt :)
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie