Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevandes i en slentrian vardag.

Alltid detsamma, men ändå inte.
Dag ut och dag in i samma ekorrehjul.
Ibland skulle det behövas lite fyrverkerier och granater.
Kanske, för att bryta mönster.

Människan finner sig konstigt nog i det trygga och förutsägbara.
Men i vissa univerisum behövs det fyrverkerier och granater.

Bomber och missiler.

Vapen och ammunition.

Fred och krig.





Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-03 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson