Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöt bort den som bryr sig.

Hur kan du inte vilja att jag hör av mig mer?
Varför får jag aldrig mer prata med dig?
Inte ens för att fråga hur du mår.
Jag bryr mig ju om dig.

Varför sänker jag mig själv såhär lågt?




Fri vers av Memento Vivere
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-04 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere