Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

catharsis



när spärrar
släpper
och känslan
hittar ut
genom fingertoppars
tolkning



skapar

utan tanke
i närvaro



bygger bro

mellan hjärta
och kropp

utan omväg
utan
filter


renar

helar


gamla sår
och föreställningar


på vägen.












Fri vers av whimsical
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-03 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical