Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På din sida av sängen

I natten
tårfyllda ögon
tom stirrande blick
i ett nersläckt rum
där skuggor från ljus ute på gatan smyger förbi

trots en skenbar närhet
så tomt
du kunde ligga på andra sidan månen lika gärna
ett par decimeter betyder inget när beröringen ändå inte kommer från hjärtat

Ligga där ensam
fast man borde njuta av att vara två
När fasaden rämnar
om natten
när sminket inte kan kväva tårarna

men senaste statusen
var med hjärtan och gull gull
fast det ändå bara blev som förut
tomma löften

men man slipper ju vara ensam
och blir bjuden på parmiddag och evenemang

priset för att slippa
ensamhet

blanka kinder
tysta tårar
på din sida av sängen.....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-03 23:58



Bookmark and Share


  agneta pichler
Så igenkännande
Varför?
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP