Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantiserar

Jag föreställer mig ofta
Väldigt ofta

Olika scenarion där du berättar
Att jag,
Bara jag

Är den enda för dig

Precis som du,
Bara du

Är den enda för mig

Sen skrattar vi åt

Alla tragedier
Alla svek
All sorg som finns

Inom oss

Skrattar åt

Min sjuka fantasi
Och att det aldrig,
Aldrig

Kommer bli vi




Övriga genrer av schh
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-04 00:52



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Snyggt och gillar upplägget och hur ärlig texten känns
2016-11-10

    ej medlem längre
Vilken sorgsen text! Bra gestaltat!
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

schh