Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att inte falla

Hela rummet snurrar

Klamrar mig fast
vid toaletten
för att inte falla

Spyr
Spyr
Spyr

För att inte falla

För dig

För att hålla mig undan
drunkar jag
i mina egna tankar
om hatet
du skapade

Drunkar i ett hav
av champagne och
för höga klackskor
av rött läppstift och
pulserade housemusik

Håller i mig
för livet

För dig




Övriga genrer av schh
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-04 01:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslofyllt och smärtsamt!
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

schh