Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

•Då när helgdagar höst-vinter kommer.

 

  • . Med tacksamhet till alla hudratals läsare varje dag, ni kanske hittar fortfarande  min skrivande på andra vänliga platser.
  • Nu vill jag njuta av lövens magi färger och promenader.
  • Karlavagnen på himlen, hade lämnat sveper ner redan kl.03:00 i hörnet av sovrumsfönstret, den meridian punkt, slet jag i köket väggklocka är fem på morgonen.
  • Vad kan vara mer avkopplande än en kopp nybryggt kaffe bron.
  • Morgonen stjärna såg snett i mitt rum direkt via spets mörka moln från horisont soluppgång.  
  • Idag är en speciell dag då vi förstod att vintern är kvar till höst stadiet.
  •  Igår jag solade mig över hela siestan tid mellan kl.14-17 på svensk tid.
  • Jag saknar heta sommaren, jag visste inte att uppskatta dig till ditt riktiga värde.
  •  Börja nu mot där spaning efter den verifikationen,
  • visa nämnande förlorade ungdom? men där kan bli en hämtning alltid.
  • Och en pott av veken som veke oljelampa.



Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-04 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP