Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll i den hårda vinden







Tappade taget
var som ett löv i vinden

snurrade runt
utan mål och mening

längtade, saknade
grenen jag suttit på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-10-04 10:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra skildring...
2016-10-06

  Blått Norrsken VIP
Jättefint tolkar du hur lätt fotfästet kan tappa sitt grepp . Mycket bra !!
2016-10-05

  Solstrale VIP
Ja, ack så söt bildning fick, liksom att jag ville fånga dig! Sätta tillbaks dig! Åh! ;)
2016-10-05

  Rise Little One
Vi måste tyvärr hitta en ny gren trots allt...
2016-10-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodig känsla...
2016-10-04

  ULJO
Känner igen
2016-10-04

    ej medlem längre
Ja så känns det när man mister det käraste man har...det kommer man aldrig över!
2016-10-04

    Peter Söderqvist
Nästan som en fortsättning på Ferlins dikt. Fint.

2016-10-04

    ej medlem längre
men man måste vidare. denna världen är helvetet. åtminstone tycker jag det.
2016-10-04

  Maria Sundelin VIP
Känner igen känslan
Kramar
2016-10-04

  StinaJ VIP
Att tappa taget är omvirvlande.
2016-10-04

  walborg
Också ett tillstånd att vara i ...
2016-10-04

  Anya VIP
Jaa visst vill man ha något att gripa tag i ...känns sannerligen igen. Ibland famlar jag efter vad som finns närmast...när livet gungar för mycket.
Bra målat!
2016-10-04

  Öknens Ros VIP
ibland tappar man fotfästet, då gäller det att komma på fötter igen och ta nya tag.
2016-10-04

  överlevaren VIP
Ord om att tappa fotfästet och hitta stadig mark, tänker jag....
2016-10-04

  Niliboy
Ja, ibland famlar vi å söker vårt, då är det tryggt att ha en käpp att stödja sig på!
2016-10-04

  Gunnel Eriksson VIP
Var det du som ramlade?
Man kan tänka sig att "jag" är
någon annan i detta drama.
Fint beskrivet.
2016-10-04

    ej medlem längre
Att förlora fotfästet innebär inte alltid platt fall mot marken...kanske faller man mjukt i ny insikt.
2016-10-04

  Zandor
jojo...alla behöver vi lite trygghet
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP