Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt Hjärta

Svart är den avgrund, däri du ska falla
Mörkt och fuktigt i oändlighet
Dit inget dagsljus når
Stilla i tanken
Ro i själen
Men för evigt i mörkret
Svart är din sista vila
Likt kallt som det hjärta som slutat slå...




Övriga genrer av Misserla
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-04 11:37



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar denna
Gillar hur du ger ordet svart en sån styrka
Man sjunker verkligen in i dikten
Den är både omfamnande och kall
Vacker
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla