Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla inför framtiden


Skräcken om att inte veta vad som kommer i framtiden
handleder människor till en unik sång
med hög stämma men utan styrka
som gör oss till små varelser utan symfötter,
utan vingar

Lösningen på problemet
är en gåta utan lås
som driver oss
till en rund gata
tomma på namnskyltar
och konverterar oss till dansandes
små vilsna partiklar

Även om vi hittar en kant som vi kan lutar oss på
saknar ryggraden stöd för att hålla oss uppe
Fasaden faller sakta och stilla
och andarna är alldeles för dystra
för att kunna viska i våra öron
att det finns styrkor där ute
som kan anfalla murarnas förbannelse och öppna nya tider med nya glasögon




Fri vers av Minona
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-10-04 20:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jeremia 29:11
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona