Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I FRAMTIDEN

I framtiden,
när mina djur inte finns kvar
och min trädgård
övergått i annans ägo

skall jag klä mig
i min tredelade linnekostym
och gå omkring
med en käpp
med silverkrycka
Kanske har jag runda glasögon
Jag flanerar bland hus
och minnen
Säger kloka saker
som bara jag
förstår
En del är förklarat
annat måste jag bara acceptera

Det går det också.




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson