Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svart sten

En svart sten
har länge legat
i min ficka

mjuk och len
jag fick den av en
liten flicka

slipad ren
mot ömsom smärta
ömsom lycka

en svart sten
kan ingen skada
eller stycka





Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-04 23:24



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
En ädel sten som slipats av människans rörelser och värme
2016-10-07

  Anoo Niskanen VIP
Bildskapande
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren