Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du blir min

Jag skulle kratta hela tomten
fri från höstens blad
jag skulle bjuda dig en resa
till en främmande stad
jag skulle städa hela kåken
så den blir lika fin som du
jag skulle fria på verandan
om du blir min vän nu

Jag skulle komponera nya låtar
om kärlek och romantik
jag skulle skriva vackra texter
med en behaglig rytmik
jag skulle ta hunden på promenad
så han blir glad sen
jag skulle simma över atlanten
om du ville bli min vän

Jag skulle sy nya gardiner
och sätta i ditt rum
jag skulle lösa massa korsord
för att inte bli för dum
jag skulle laga din cykel
så den blir hel igen
jag skulle göra en god middag
om du vill bli min vän

Jag skulle köpa dig en bil
och resa med dig vart du vill
jag skulle bjuda dig på fika
på ett berg och sitta still
jag skulle skicka upp en drake
lika färggrann som du
jag skulle hoppa från Eifeltornet
om du blir min vän nu

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 394 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-20 23:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kärlek som lyser.
2017-01-26

    Dan Myrbeck
Härlig text! :)
2017-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det liknar kärlek, det här, när man vill göra allt för sin vän...fina verser...
2017-01-24

  Ingrid Trolle
Härligt frejdigt frieri.
Men jag skulle nog
propsa på, att du tar
på fallskärm, innan du
hoppar!
2017-01-22

  Eva Langrath VIP
Fina löften, känns som en liten visa att sjunga för den man vill ha.
2017-01-22

  Lars Hedlin
Vackert i närvaro
2017-01-22

    ej medlem längre
Det var inga dåliga löften! Ingen kan väl säga nej till detta!
Väldigt fint!
2017-01-21

  Blomma-Stjärna VIP
härligt, yvigt, humorrikt frieri!
2017-01-21

  Niliboy
Ja, jag faller i farstun! Denna dikt är mycket rolig å fin! Allt gott!
2017-01-21

    ej medlem längre
Magiskt!
2017-01-21

  Sommarina VIP
Ha ha vilken härlig dikt. Blir glad i hela kroppen. Fint
2017-01-21

  Bearded Bear
Oj så vacker. Den gjorde mig glad där jag satt på morgonen okristligt tidigt på väg till jobbet. Tack!
2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO