Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare från kaos

Orden tar aldrig slut.
Ändå kommer de inte ut.
De finns överallt.

Orden tar aldrig slut.
Frågarna är hundratals.
Ändå får jag ingen ordning.

Ord.
Tankar.
Känslor.

Helt utan struktur.
Hur ska man komma vidare,
när det är såhär?




Fri vers av Memento Vivere
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-05 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere