Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som trafik

Som trafik
Plötsligt ser vi vad
Föraren bredvid oss gör

Talar i mobilen
Letar efter en radiostation

Senare: borta

Kanske vid nästa ljus
Återseende
Kanske ser du aldrig mer
Tanten i den vita volvon
Mannen med hunden




Fri vers av Cathrin M
Läst 471 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-05 15:07



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Ögonblicken fångade på ett bra och enkelt vis, gillas!
2016-10-06

    ej medlem längre
Växlande vyer i trafiken, särskilt om man åker bil eller buss...
2016-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Ett hastigt möte eller ett återseende. Påminner om livet i övrigt.
2016-10-05

    jaybird
Om man lutar sig tillbaka, inte anstränger sig att minnas dem, så dyker de garanterat upp igen.
Man ser mer när man glider på rygg än när man crawlar genom livet.

Efemära paralleller du fångar i vardagen. I en finmaskig håv.
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M