Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville ha mig. Men inte som den jag var.

Du var så fin i håret när du hade det uppsatt.
De jeansen du hade igår satt så fint på dig.
Jag tyckte om när dina läppar var naturliga.

Det var precis så du ville ha mig.
Men det var inte riktigt den jag var.
Om jag ska vara ärlig.
Mot mig själv.




Fri vers av Memento Vivere
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-05 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere