Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TUSENSKÖNORNA

 

när de står och väntar på bussen har jag sett

dem flesta är iklädda vad garderoben gett

utan smink utan någon stil

det är tusenskönornas giv

 

de vaskar fram lyckan ur enkelheten

ger näring åt fantasin för själva poeten

som kan klä sina ord om tusenskönans liv

hennes skönhet är mångfacetterad ej på driv




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-05 16:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag vill bli läst igen!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP