Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Baseline



I think of myself
in the clear waters
of high ideals

however,

it remains
my greatest phantasm

knowing only
what heavy downpour
evokes

at the end of the rope
angry lights illuminate
painted screams

reading 'STOP'
with jagged ends
sharp enough to bleed

"nosce te ipsum"
calling maintenance brigade















Fri vers (Prosapoesi) av J. Herward
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-05 21:46



Bookmark and Share


  Engel
Av någon anledning får dikten mig att le, trots det allvarsamma temat. Jag tror du har hittat ett bra sätt att se på dig själv. Bra för att kunna förändras, när du behöver det.
2017-02-04

  Lovisalouise
<3
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward