Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blågult vid Silfhytteån 20161005


Lönndörr

 

lönnfet gul färgprakt

når nyfiket blå himmel

blågul explosion

 

färger att yvas över

öppnar lönndörr till Sverige

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-06 10:51



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härligt!
Nu vet vi varifrån våra svenska nationalfärger kommer;
från Himlens nyfiket blå
och Jordens lönnfeta blågula explosion,
som spränger väg dit för Sverige och andra länder! :)

Underbar tanka!
2016-10-06

    ej medlem längre
Fin tanka i höstfärger!
2016-10-06

    ej medlem längre
Här har du inte lyckats fånga bara naturens färgprakt, utan också fina allitterationer!
2016-10-06

  ULJO
Vackert
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg