Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

En fin kärleksrelation

eller en äkta vänskap

är inget reservat

Den handlar istället om

något som är oreserverat

och ömsesidigt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-06 11:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, Valter!

2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP