Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilket gör dig mest ont? När du inte får eller när det du vill ge inte tas emot?


Gåvan att ge är större än att få

om du tar mer
får du mer
om du ger mer
får du ännu mer




Fri vers av Let it go VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-06 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP