Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

Skriver

för att just du

 

skriver

för att jag tänker

 

för att jag bara vill

just dig

 

natten klaraste stjärnor

och en morgon

 

som andas

ljuset

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-06 19:58



Bookmark and Share


    Melona
Du skriver med stor säkerhet och lätthet.
Jag blir glad och lycklig över poesi som bär både båda djup och lyckligheter.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP