Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

 

Just nu kan avståndet mellan oss
verka allt för långt bort 
Det kan aldrig skilja oss
För jag vet att du inte gick

Du är här hos mig 
följer mig på min väg
Du är nära nära 
För du bor i mitt hjärta

Ord som vi sa
saker som vi gjorde 
Kommer tillbaka till mig 
varje dag och får mig att le

Allt jag har som är bra 
har jag dig att tacka för
Du lockade fram 
det bästa i mig

Det finns inte en sekund då
du inte är med mig
Alltid nära, inte långt bort
I mitt hjärta är där du är

Även om vi inte fick ta farväl
En sak mitt innersta vet är
Förevigt kommer du att vara i mitt liv
Längs hela min väg

Varje dag, varje sekund
Är du nära ... Alltid här
För jag vet 
Du gick aldrig du är här ... nära

I mitt hjärta är där du är
Alltid här intill mig 
Vi möts igen 
när mitt nya liv börjar

Jag svär 
Du är med mig 
i varje steg jag tar
varje sekund

Du lämnade mig aldig
Du gick inte
Du är här aldrig långt bort
Alltid nära varje dag

Kärleken du gav 
Kommer alltid att ge mig styrka
I mitt hjärta är där du är


MEN JAG SAKNAR DIG VEKLIGEN

 

 

 

 

 

 

 

 










Fri vers (Fri form) av Titti Rydberg VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-06 20:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Carl Mikael Fäldt.
2017-06-22

    ej medlem längre
Störst av allt är kärleken
2017-02-17

  Carl Mikael Fäldt
Din sorg är äkta

Ditt liv likaså!
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP