Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup

Det finns ett djup efter varje stup
Jag kastade mig rakt ut
Jag fann djup, djup kärlek




Fri vers av Pretty Poet
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-06 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet