Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

jag söker tystnaden
en stilla ro från en oro
som smyger sig på om natten
kall som is

det dolda bringar skräck
hela kroppen drabbas
från hälen till skalpen kryper känslan fram
i en lågintensiv elektrisk stöt

scenarier målas upp i drömmen
över en blank kanvas
där mina känslor är penseldragen
som fyller tingens ordning med mening




Prosa av apelsinkiwi
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-07 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apelsinkiwi
apelsinkiwi