Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartävling - Tema avslut


på min cykel
min hud i vinden
luften en hinna
den tunnaste vattenyta
i just min temperatur
om och om igen jag kliver genom
låter atmosfärer omge mig
vinden en milsvid klänning
i tusen lager finaste muslin
smiter så lätt kring mina anklar
smeker mina nyckelben
drar sina fingrar över mina lår
passerar ett fläderträd
blomdoften en svärm
små citrusdjur landar
på min tunga

sinnet som förnimmer
tid som brinner inne
sekunden blir en timme
tanken som förblindar


nuet blir ett minne.




Prosa av barfotafantomen
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen