Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog inspirationen vägen?

SKRIVA!
Klart en författare ska ha ett skrivbord och ett arbetsrum
- men vem F-N författade manualen???!!!

#PåVägTillMataffärnOchKöpaMerTrälim!!!

Tack JYSK för en fin produktbild
- och överraskningar är ju Alltid roliga. :-)

#FörfattareUtanGränser

 

 
Sven-Erik Forslins foto.
 
Arg 
 
 



Övriga genrer av S-E Forslin/same
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-08 16:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Manualens helvete har brutit lös, liksom inspirationen gjorde för att beskriva den! Roligt och sant!
2016-10-19

    ej medlem längre
:))))))))))))))))))
2016-10-11

  Ingrid Trolle
Om jag blir hittad i morgon
bitti, så har jag skrattat ihjäl
mig. Jag får nog återkomma
till det här problemet, när mina
magmuskler och hjärta har
lugnat ner sig.
Med detta kommer du inte undan
utan en bokmärkning
2016-10-09

  DominiQueen
På't igen! :-)
2016-10-08

  Öknens Ros VIP
ack ja, man kan tappa inspirationen för mindre! :/
2016-10-08

  Anita Hanssen
Fint illustrerat. Och roligt!
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same