Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten som fyller en

Denna tomhet som fyller en.

Från topp till tå.

Finns ingenting att förlora ingenting att få.

Denna ström som strömmar på utan att någon kan.
Hitta.
Se.
Titta.

Varför denna fart?
Varför dessa stop?
Kan inte saker bara vara på topp?
Leda till. Sjön. Alltid.

Ge mig. Ta från mig. Fyll mig. Töm mig.

Men lämna mig alltid full. Och tom.

Full av kärlek.

Full av livet.

Tom av kärlek.

Tom av livet.

Tömd sen fylld. Denna cirkel av överflöd. Som aldrig tar slut.




Fri vers (Fri form) av ViljansKraft
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ViljansKraft
ViljansKraft