Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nöd

Uppfinningars moder Nöden
har tvingat mig uppfinna mig själv gång på gång på gång

Och i uppfinnandet så finns min egen form av galenskap,
att alltid pröva samma lösning, om och om igen 

Så nu står jag här och betraktar spegelbilden med svaret,
mitt jag, en bleknande kopia av gårdagens facit

Nästa nöd och nästa nöd,
jag oroar mig för den stunden
då min transparens är total




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-10-09 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP