Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Min bror försvann en dag
likt avlöningen den första veckan

Men han får ingen återuppståndelse
och det kommer ingen ny utbetalning

Jag önskade jag sparat litet av honom
åtminstone några tior
så jag kunde köpa en
bit karamell

Och suga en stund på hans minne
även om det smakar beskt

Jag saknar dig en smula ibland
och har nog aldrig riktigt förstått




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-09 08:07



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Finurligt med mycket värme
2016-10-15

  Den lilla tänkande
ja, tänk att ha ett så konkret minne av något eller någon att man kan suga på det...
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP