Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag står i brand vid horisonten



Under färden bland frostblommor och lukten av medecin slutar jag vara barn. Drömmarna brister när jag står i brand vid horisonten, utan att hunnit tänka igenom förälskelsen.

Du brukar undra vad som plågar mig, men jag kan inte berätta hur galet ensam blicken slutligen blir, vill aldrig göra dig medveten om att hjärtat är rasande när ljuset begravs.

Ängeln kommer få vingar inskurna i ryggraden. Det är smärtsamt att bära dem. Jag blundar, kläderna skaver mot skinnet, då jag försöker gömma vreden i tårar innan jag möter dig.

__________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-09 12:56



Bookmark and Share


    Bellissima
Stark text! Applåderar!
2016-10-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stycket med änglarna var vasst och även åtföljande stycke som ger en ytterliggare dimension i texten.fan ! Iblann kan du få till det.
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP