Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2006


Tidlös närvaro

 

 

I själens landskap 
och genom alla åldrar 

lyssnar din längtan




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-09 13:18



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mycket fint skaldat!
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP