Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd dig om

Jag ligger ner, tänker
Ögonen pendlar mellan den där fläcken
och den där berömda klockan
Hur blev det såhär?
Hur mycket var mitt fel
Vad var ditt?

Vems sorg var egentligen störst
i tiden då vi båda kämpade
Vem dolde smärtan bäst
i kampen om omsorgen
Var det ens värt allt
när båda kom ur på fel sida

Var är vi egentligen nu
Två liv inte längre på samma sida
Nu simmar ångestmonster i djupet mellan oss
Tittar sorgset över avgrunden
men du står inte längre kvar
Du fortsatte att gå utan att vända dig om

Du lämnade mig
när djupet blev för stort
Varför kunde du aldrig behöva mig
Varför var det bara jag
Varför betydde du mer än jag
Var du den bästa lögnaren jag mött?




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-09 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson