Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna

Tårarna rann
lika vacker som kristallkroppar
efter en kall natt
Munnen smakade salt
efter den våta förtäring
som stänger halsen
Varelsen finns fortfarande
kvar
på samma plats





Fri vers av Minona
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-09 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dikten har tänder och mjuka kronblad på samma gång...det tycker jag om!
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona