Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa loss


Jaget skaver
mot livet

obekväm passform
pressar mig

längtar ut
till friheten

vara jag
oavsett läge




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-03-27 10:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så viktigt att kunna känna sig fri i alla lägen...
2018-04-02

  Solstrale VIP
Frihet är individuell och speciell! Önskar dig frihet! Och glad påsk!
2018-03-28

  Quasimodo
Bra om frihet för både själ och som person!
2018-03-28

  Nils-Robert
En dikt om längtan till frihet. Lågmält och fint diktat
2018-03-27

  ULJO
Inte bra om jaget styrs av andra, av krav som inte är bekväma, av sakaer du inte kan påverka. Allt gott önskas dock.
2018-03-27

    ej medlem längre
Som att gå med skavsår...
2018-03-27

  Marita Ohlquist VIP
"vara jag
oavsett läge"

Visst är det bra att kunna anpassa sig, men det finns gränser för vad som känns bra!
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP