Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan

under ytan mullrar mörkret
det sluter in mig tills inget finns kvar
ovisshetens vassa klor river
och lämnar inga svar

sluter ögonen en stund
känner hjärtat slå tröstlöst i mitt bröst
smekande sommarvindar har tonat ut
nu blåser det bara kallt

...det är höst




Fri vers av Ullagulla
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-09 19:48



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vemod i diktens vackra rader...som det kalla får grepp

Absolut--Höst!
2016-10-09

  Quasimodo
En stark text med mörker och kyla, snart är det vår igen!
2016-10-09

  ~Leonardo~
Tänkte applådera direkt innan jag ens har läst.
Det var ett tag sen du skrev därav min glädje.
Visst känns det så när den kalla hösten smyger sig på. Väl formulerat.
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla