Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Mitt hjärta är så fullt av kärlek
och ingen kvar att dela den med
Ensam finns jag kvar
Mina tankar går till dig
varje dag, varje natt, varje sekund

Ömma kärleksord jag inte kan viska i ditt öra
sänder jag i mina tankar 
Minnet av  den lycka och kärlek
du gav mig under alla våra år
Och de drömmar vi delat

I mitt hjärta är din kärlek
så levande och stark
All lycka som vi delat
bär jag med mig livet ut
Mitt hjärta slår bara för dig

Det finns så mycket du gett mig
genom åren som gått
Alla drömmar som vi fick
Du gav mig minnen av kärlek
som mitt hjärta alltid bär

Du är med mig på min vandring
genom livet
När dagen kommer
då mitt hjärta slutar slå
får jag möta dig igen

På andra sidan 
Där vi får leva i kärlek
och lyckan ska lysa
för oss två
Mitt hjärta slår bara för dig

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-09 23:52



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Ja!

UNDERBART

Att någon levande orkar skriva om sin situation på ett trovärdigt sätt!
2017-10-18

  stig wikman
UNDERBART.

TACK Å KRAM.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP