Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skönande

För en skönande

är det lika skönt

att insupa doften

från ängens blommor och blad

som från doften

från gamla böckers rad




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-10 08:47



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härlig liknelse om det sköna på två olika sätt, , insupandet av dofter och ge sig hän i lyrikens virvlar!!
2016-10-10

    Sefarge VIP
""Bättre en äkta skönande
Än ett falskt förskönande!"
:)

2016-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra om livets rikedom, det vackra för ögon och hjärna.
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Berikar våra liv på olika sätt!
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP