Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets väg







Blev påkörd på livets väg
hamnade i diket

den barmhärtige vägsamariten
kom till undsättning

hjälpte mig upp på vägen
och att läka mina sår

fortsätter min vandring
inte rädd, men vaksam






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-10-10 10:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om ditt sätt att med några korta meningar beskriva ett längre förlopp...och med ett bra och tänkvärt slut...
2016-10-14

  ULJO
Du är ju för bra du
2016-10-13

  Pratolina
Insiktsfullt!
2016-10-11

  Solstrale VIP
Varseblivningen skärps, ögonens vidvinkelseende utvidgas, hjärtat slår lite tystare för att inte röja sin position, sinnena utvecklar tentakler och fötternas fotsulor hårdnar för att inte tappa balansen för litet barr... Bra ordat och viktig insikt!
2016-10-11

  Gunnel Eriksson VIP
Återigen en bra liknelse.
2016-10-11

    ej medlem längre
tur att den barmhärtige samariten kom.
2016-10-10

  Margit Grell
Klokt om livet och dess vandring!
2016-10-10

  Olof Lagerhorn VIP
Klokt och ärligt om livets svåra stunder och hur att få hjälp att komma vidare.
2016-10-10

  Maria Sundelin VIP
Och med några ärr i hjärtat
Kramar
2016-10-10

  Eva Helene VIP
Klokt och fint!
2016-10-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Cykelhjälm och bilbälte.
Trots skyddshjälpmedel kan allt hända
på vår väg genom livet.
Fint skrivet. Kram. TBG.
2016-10-10

    Birgersdotter VIP
kram
2016-10-10

  Öknens Ros VIP
vi går genom livet mer eller mindre mörbultade, tur det finns hjälp att få.
2016-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är fenomenal på att skriva om livets vedermödor och glädjeämnen!
2016-10-10

  Rise Little One
Intressanta tankegångar vi har i livet!
2016-10-10

  Niliboy
Fint, att få stöd å hjälp när man hamnat i diket!
2016-10-10

  Nils-Robert
Aj vad det gör ont att läsa detta.Hur sköra våra liv är och hur viss utnyttjar detta för egen vinning.
2016-10-10

  Anya VIP
Jaa har livet gett en smällar så blir man lätt vaksam. Precis som blått norrsken skriver. Håller med henne.
2016-10-10

  Blått Norrsken VIP
Fint ! Livets smällar gör och mer visa och försiktigare. Helt enkelt utvecklas vi mer i livet.Smärtan öppnar upp djupet inom oss och det gör oss mer intressanta som människa.
2016-10-10

  Lars Hedlin
Styrkan finns i dig min vän...kram
2016-10-10

    ej medlem längre
Du äger en styrka och en klokhet som är sällsynt!
2016-10-10

  Marianne Räf
Ja, man blir försiktigare, när nått
allvarligt inträffar i ens liv..
Tar varning, liksom, å blir vis
av skadan!
2016-10-10

  i af apa
livets väg har sina hinder
men även samariter...
tur i oturen!
2016-10-10

  överlevaren VIP
Livets smällar smärtar men stärker insikten!
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP