Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnets kallaste plats är placerat främst i hjärnan


Minnets kallaste plats är placerat främst i hjärnan. Det innehåller människor jag aldrig förlåter. De ska vara instängda där resten av livet och frysa ihjäl långsamt när jag tänker på vad de gjort.

Jag är inte förbannad på det som hänt, mer besviken på att jag lät mig manipuleras av hjärtlösa indidividers konstanta lögner. Det är därför de måste sitta fångade i kylan de skapat.

Imorgon tänker jag igen, ändå är allt som vanligt. Spöken dansar i rytmen av sig själva, kommer inte ihåg ensamhet, har glömt kunskapen om varför de själva en gång vann mot snöflingan.

_______





Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-10-10 17:03



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag upplever din text som ett sätt att skydda sig själv, och det kan ju aldrig vara fel. Ett sätt att hålla sig på banan, det har man all rätt till.
2016-10-11

  Blått Norrsken VIP
Dikten känns " tung " och pampig . Tolka mig rätt . Den är grym .
Jag känner jagets ilska och besvikelse.

Mycket bra!!!!
2016-10-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kalla kårar med isiga tankar i höstkylans mörker värmer hämndens änglar.
2016-10-10

  Marianne Räf
Känner så väl igen den heliga vrede du beskriver. Mot mänskor man av nånn anledning känner hat till! I det sista
stycket är du inne i en mer poetisk sväng, - jag gillar formuleringarna, där!
2016-10-10

    ej medlem längre
Tack för den här texten. Precis vad jag behövde just nu.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP