Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofia K


Inget att klaga på i hållningen
tronar med bacalao på huvudet

Det är inget skämt


Den strävsamma nacken
brösten målade i havets färg
oproportionerligt knäppta händer

Det är inte heller ett skämt


Det vilar något matematiskt över Sofia K, det kan till och med en estländare uppfatta. Stolen har med tiden blivit hennes ö i köket, den utvalda plats där Sofia K kan intala sig osynlighet.

"Endast en sak är säker
hon väntar på någon"




Fri vers av Bralin
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-10 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin