Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att....


I din närvaro

Du vet.... att när jag längtar.
Är du nära fast långt borta.

Du vet....att när du ser mig.
Ja då kan jag andas trots klumpen i min hals.

Du vet....att när ögonen tåras.
Får du mig ändå att se klart.

Du vet.....att när jag förlorat allt.
Har du gett mig den högsta vinsten.

Du vet....såväl var du har mig.
Att jag finns överallt, men mest
I ditt hjärta.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 696 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-10 21:17



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Känslosamt och vackert. Berör.
2020-08-09

  Michaela Dutius
Din text berörde många strängar hos mig
2017-08-08

  Epione VIP
Det vackraste jag läst på länge
2017-03-06

  Yvonne Vigstrand
Smäktande vackert om hur kärlek kan kännas <3
2016-12-01

  erkki
Poetisk touch med fint crescendo i handlingen/kärleken.
2016-10-11

  Lars Thorelli VIP
Faderskärlek
Ansvar
Stolthet
Utsatthet
Trygghetsoptimering
2016-10-11

  Ullagulla
sista raderna satt som en smäck...vackert...!!!
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~