Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gror

dit ljuset inte når,
dit jag ville men inte fick gå

En gräns för en gränslös

Du satte den
Sådde den gränsen

Men här står jag
på ett annat fält
i näringsfattig jord

Och gror

Gror ändå




Fri vers av anonym1
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-11 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym1