Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..aldrig så ensam..

ska jag köpa
armbandet?

förhindrar detta armband
Ofrivillig ensamhet?

kanske är detta
armband magiskt?

ska jag också vara
en del av kollektivet
som köper mig fri
från att bry mig om?

ni vet
som det var på den
gamla goda tiden
som när vi ringde
till varann
hälsade på varandra


idag räcker det
med att köpa ett

just det ja
- armband

detta armband
är ju faktiskt bra
på en sak

- dölja ärren


någon annan vits
ser jag inte

mer än att människor
tror dem är duktiga

- snälla hjälpsamma
medmänniskor
som köper
detta armband

nej
jag är inte bitter
förstår bara inte logiken


kanske känner jag mig
lite mer ensam
och utanför
när jag ser detta armband
på någons handled

för vi som är ensamma
vi slutar inte vara
ofrivilligt ensamma
per automatik på grund
av att människor köper
ett armband
med två ord

"aldrig ensam"






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av agneta pichler
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-11 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känslan är din text ...kramar till dig<3
2016-10-22

  ULJO
Bra
2016-10-13

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra text som griper tag och väcker tankar..
Kram!

2016-10-11

  Peter Stjerngrim VIP
Kram!
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler