Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KÄRLEKEN

 

ett ljudlöst väsen

som med tysta ord

svarar dig

 

en känsla som

utan rörelse

berör dig

 

en ingivelse 

utan föresats

som puttar dig

utan ansats

 

ett försvar av

din ståndpunkt

som inte ger dig

någon utdelning

 

nätta steg mot dig

som inte ger vika

 

en upplevelse

av eufori som

när du förlorar den

vill skrika

 

kärleken är ärlig och sann

kärleken vill aldrig svika 

kärleken förenar oss

kärleken brinner som bloss

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2016-10-11 21:21



Bookmark and Share


  Gin83
Fantastiskt fin
Berör verkligen
2017-01-06

  Blått Norrsken VIP
Underbart skrivevet!!!
Du har prisat kärleken i högt fina meningar. Och så kattern!!! precis som kärleken är katter bäst.
2016-10-12

  Angel of love
Alldeles varm blir man av denna vackra text.
2016-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text om det finaste vi har, kärleken!
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP