Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


jag ödmjukar mig inför ditt land

 

I det sista får du. Ordet. Jag har dem alla. Jag vill dig. Mer än något annat. På ett mjukare sätt. Närmare. Du närmar mig. Jag ler. Du masserar min rygg när du tror jag sover. Ditt land är ditt land är mitt land.

Alla såriga själar inom mig får vänta. Det finns tid och det finns tid. Alla hjältar bakom gardinerna. Alla hjältar. Jag smakar er.

I det första får du. Mig. Du har dem alla. Du vill mig.

Vi landar i den marken. Den vi längtat på helt olika sätt. Hur vi möts är vårt sätt att närma oss.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-10-11 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Levandes vacker och kosmisk!
2016-11-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här var definitivt intressant och värd ett djupare studium utan färgade glasögon.
-
? Alla dina hjältar bakom gardinerna. Alla dessa hjältar, som du kan plocka fram när blir hungrig och smaka eller slicka på - Är du nu säker på att de håller sig färska och aptitliga där i gömslet och inte härsknar i solen?
2016-10-12

    ej medlem längre
poetiskt orginellt..
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP