Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum för poesi

 

Skärmen är ett ljus

i nattens hus

 

någonting är glömt

av det jag drömt

 

rum för poesi

är bara vi




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-12 04:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
fina närvarande ord
2016-10-12

    ej medlem längre
Härlig,Peter!
2016-10-12

  Rise Little One
Vackra och sanna ord!
2016-10-12

  Mats Edin VIP
Snygg
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP